Zal schimmel planten doden?

Witte fuzzy schimmel, ook bekend als echte meeldauw, wordt veroorzaakt door de sporen van schimmels in de lucht. De schimmelsporen hechten zich over het algemeen aan een jong blad, waar het kan ontkiemen en groeien, en zich snel verspreiden naar andere delen van de plant en nabijgelegen planten. Zowel binnen- als buitenplanten zijn vatbaar voor infecties, vooral in warme, vochtige ruimtes. In de meeste gevallen zal de schimmel een gevestigde plant niet doden, maar het kan de plant verzwakken en de output van vegetatie verminderen, evenals zich verspreiden naar andere planten.

Het vergroten van de luchtcirculatie rond planten kan helpen voorkomen dat de sporen vasthouden, terwijl natuurlijke huishoudelijke producten de schimmel kunnen doden en helpen voorkomen dat deze zich verspreidt. Schimmel op aarde kan al dan niet schadelijk zijn voor uw plant. Het hangt af van het type waarmee je te maken hebt. Terzijde, terwijl de termen schimmel en meeldauw door elkaar worden gebruikt, is er een opmerkelijk verschil tussen de twee.

Wetenschappelijk gezien verwijst meeldauw naar het type schimmel dat groeit op planten zoals echte meeldauw die kan groeien op planten in uw moestuin. Vaak wordt meeldauw gebruikt om schimmels te beschrijven die op het oppervlak van items in een plat patroon groeien. Schimmel heeft vaak een ronde vorm en stijgt naar boven van het oppervlak naarmate het groeit. Verschillende stammen van de schimmel die echte meeldauw veroorzaken, zijn verantwoordelijk voor infectie van verschillende kamerplanten.

De schimmel die het veroorzaakt bij Afrikaanse viooltjes is bijvoorbeeld anders dan de schimmel die het in je jadeplant veroorzaakt. Dit betekent dat de overdracht van de ene plant naar de andere laag is, maar het is nog steeds noodzakelijk om het te behandelen voordat het de geïnfecteerde plant ernstig beschadigt. Witte schimmel op planten ziet eruit als een vage substantie die het gevolg is van schimmelsporen. De sporen groeien snel op de bladeren en stengels van de plant om een witte pluis te vormen die ook wel echte meeldauw wordt genoemd.

Deze witte fuzzy schimmel kan binnen- en buitenplanten aantasten, vooral als de groeiomstandigheden warm, vochtig en vochtig zijn. Hoewel witte schimmel een gezonde plant niet doodt, kan het de groei van de plant beïnvloeden. De sporen in de lucht kunnen gemakkelijk planten in de buurt besmetten of een harige witte schimmel op plantengrond creëren. Het snelle antwoord is nee, dat witte spul dat in je potplanten groeit, ze waarschijnlijk niet zal schaden.

Hoewel je ze niet altijd ziet, zijn schimmels en schimmels aanwezig in elke biologische tuinmix. Veel biologische tuinders geloven zelfs dat levende grond de ideale omgeving is voor groei. Het is dus een teken van leven, hoewel het misschien niet een is waar je naar wilt kijken. Uiteindelijk kan schimmel je planten doden door het te verhongeren van de voedingsstoffen die het nodig heeft om te overleven, dus je zult het zeker willen verwijderen.

Meestal is de witte schimmel die je op de grond onder een kamerplant ziet groeien een saprofytische schimmel, die onschadelijk is. Waarschijnlijker is het een indicatie van te veel water geven of een hoge luchtvochtigheid in uw huis. BioClean CT is een verademing als het gaat om schimmelsanering en waterdichting in Westchester County. Houd er rekening mee dat deze oplossingen niet gegarandeerd zijn, dus u kunt uw plant uiteindelijk verpotten vanwege schimmel op de grond.

Voor een milde aantasting van schimmels of schimmels op de grond in uw planten hoeft u alleen maar de verontreinigde grond te verwijderen. Schimmel op de bladeren van uw plant kan wat ernstiger zijn, omdat het niet langer de voedingsstoffen in de grond zijn waar de schimmel zich op voedt. Schimmelgroei op de grond van de kamerplanten of op de eigenlijke bladeren van de plant is zowel schadelijk voor de leden van het huishouden als voor de planten. Om het bovenstaande recept voor de behandeling van zuiveringszout te gebruiken, besproeit u uw planten elke 2 weken wanneer de omstandigheden binnenshuis warm en vochtig zijn.

Het gebruik van zuiveringszout om echte meeldauw en schimmel op planten te doden dateert uit 1933, toen het werd gebruikt op klimrozen. Expert in noodbrand- en waterrestauratiediensten, brandopruiming en waterschadeopruiming, schimmelverwijdering, evenals schoonmaakdiensten voor tapijt en stoffering. . Als je kamerplanten poederachtige witte schimmel op de bladeren krijgen, is de kans groot dat je witte schimmel op de grond krijgt.

Zodra je de mal hebt verwijderd en behandeld, is het belangrijk om aan te pakken wat schimmelgroei in de eerste plaats mogelijk maakte. Alles is prima en dandy totdat je op een ochtend wakker wordt om te ontdekken dat je favoriete potplant wazige, witte schimmel groeit. .

Leave Message

All fileds with * are required