copyright 2005 - kweekcursus.nl. - all rights reserved

ANTI-DETECTIE-FOLIE


Anti Detectie Folie bestaat uit 16 verschillende isolerende en reflecterende folie lagen die de eigenschappen hebben om warmte straling binnen te houden waardoor een ideale klimaatbeheersing ontstaat. Met een warmte beeld camera (infrarood camera) zou het onmogelijk de kweekruimte opgespoord kunnen worden mits het goed geplaatst en geisoleerd is. Door straling, convectie, temperatuurverandering en geleiding onstaat thermische efficiëntie. Bij een kweekruimte worden de buitenmuur van je huis warmer en gaan warmte(energie) lekken .

Werkt Anti Detectie Folie wel tegen de (infrarood) warmte beeld camera?
Nee , totale onzin omdat 2 mm dik folie niet hetzelfde werk verricht als een betonnen buitenmuur . dat zou doorbraak zijn in de bouwsector en wetenschap.

Waarom wordt Anti Detectie Folie dan verkocht?
Om amateur of beginnende wietkwekers paranoia te maken en een mix van fantasie en angst in de wiet wereld helpt wel.

Hoe werkt een warmte beeld camera (infrarood)?
Door middel van warmte of temperatuurverschillen detecteert de warmte beeld camera bv. de afgevoerde lucht die naar buiten geblazen is warm of de kweekruimte is niet goed ge?soleerd zoals raamkozijnen .

TIP:

•Om detectie-opsporing tegen te gaan moet je innovatief zijn zoals de warme afgevoerde lucht niet naar buiten afvoeren maar bijvoorbeeld via schoorsteen of kamer binnen kamer bouwen zodat de buitenste muur niet warmer dan de gemiddelde kamertemperatuur.

aaaaaaaaaaaaiii